Le Coq des Boulots (Seminar)

Zoekt u een plek buiten uw bedrijf om de balans op te maken, om een nieuwe strategie uit te werken, om wat afstand te nemen? U zult bij Le Champ du Coq een plek aantreffen geschikt om het nuttige met het aangename te combineren. We hebben er een vergaderzaal ingericht om 8 personen onder te brengen, perfect uitgerust voor uw eventuele presentaties.

De vergaderzaal heeft een capaciteit van 8 personen. Hoogwaardige «plug and play» apparatuur zal u in staat stellen de dag voortvarend te beginnen!

Technologie

  • Wi-Fi-toegang,
  • Ricoh interactief whiteboard. Een scherm met hoge resolutie waarvan de eenvoud van het delen van beelden met afstandsbediening, de interactie tussen de deelnemers stimuleert.
  • ClickShare maakt het mogelijk verbinding te maken met een PC, een tablet, een smartphone en via één enkele klik met het videosysteem in de vergaderzaal. Efficiency gegarandeerd voor uw bijeenkomsten.

Wij zorgen voor uw ontvangst, de koffieservice en we kunnen u restauratieformules voorstellen, ter plaatse en online met de horeca en traiteurs uit de streek. Als u een residentieel seminarie wilt organiseren, zijn de verschillende accommodatie-formules natuurlijk voor u toegankelijk.

Ontspanning

Om volledig te profiteren van de geplande pauzes tijdens uw teambuilding-verblijf, staat u een ontspanningsruimte ter beschikking. Deze is uitgerust met een pingpongtafel, een tafelvoetbalspel, een flipperkast,… Wat zou u ervan zeggen om de benen te strekken op het terras, de tuin te ontdekken of om onze paarden te begroeten? Profiteer er van!

Bel ons, het is ons een genoegen om voor u een op maat gemaakte offerte samen te stellen die aan uw verwachtingen beantwoordt.

Contact – Réservation – Disponibilités

Une question, une demande précise ? 
Thierry Ronvaux – info@lechampducoq.be - +32 473 95 09 62